Heeft u last van aanslag, vuil of zelfs graffiti op uw gevel van uw woning of bedrijfspand? Dat is natuurlijk een onaangenaam aangezicht wat u graag wilt herstellen, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom helpen wij u graag met gevelreiniging. Tijdens dit proces zullen wij uw gevel reinigen waardoor deze er weer als nieuw uit zal zien. Bent u benieuwd hoe wij dit doen en of wij dit ook bij u kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag dan ook direct een vrijblijvende offerte aan.

Gevelreiniging, hoe werkt dat?

Gevelreiniging is een intensief proces waarbij vuil, aanslag en andere ongewenstheden van de gevel van uw bedrijfspand of woning worden verwijderd. Dit kan over het algemeen via drie methoden, afhankelijk van het materiaal van uw gevel en de mate van vervuiling. Bij Metselbedrijf Bakker kunt u voor alle drie deze methoden terecht, namelijk:

  • Reinigen met stoom
  • Stralen
  • Chemisch reinigen

Afhankelijk van de staat en het materiaal van de muren of gevels en de mate van vervuiling zal er een keuze worden gemaakt voor welke methode van gevelreiniging bij uw situatie past. Bent u benieuwd welke methoden wij bij u zullen toepassen en direct weten wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op!

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Impregneren van uw gevel

Om na het reinigen van uw gevel schade en op nieuw vervuiling te voorkomen, adviseren wij vaak om de gevel te impregneren. Dit zorgt ervoor dat uw muren geen water opnemen en tevens ook vuil afstoten. Dit zal er in de toekomst voor zorgen dat reiniging niet of minder intensief nodig zal zijn. Na de reiniging van uw gevels of muren deze ook laten impregneren? Dat kan bij Metselbedrijf bakker! Laat het ons weten en dan nemen we dit graag voor u op in de offerte.

Meer weten?

Uw huis is een waardevol bezit en u wilt natuurlijk dat deze er tip top uitziet en uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een vervuilde gevel is dan ook nooit wenselijk. Wilt u dan ook uw gevel laten reinigen door echte gevelreiniging experts? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om uw vraag te stellen. Dit kan ook gemakkelijk door ons een Whats App bericht te sturen of te bellen naar 06–43207015.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Diensten

Wij zijn onder andere in te huren voor: