Metselaar in Zaandam gezocht die betrouwbaar en vakkundig is, voor onder andere uw gevelonderhoud? Of het nu een groot of een klein project is, Metselbedrijf Bakker heeft jarenlange ervaring en kan u helpen bij de klus! Met de focus op kwaliteit is Metselbedrijf Bakker de metselaar in Zaandam waar u naar op zoek bent. We zijn inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Zaandam en omstreken. Na een aantal jaren kan bijvoorbeeld een gevel erg vies worden of is zelfs een renovatie erg nodig.

Dan is het inzetten van een metselaar in Zaandam voor gevelreiniging een goede keuze. Kies voor een goede, professionele metselaar en laat iedereen meegenieten van de mooie gevels van uw woning of van uw bedrijf.

Contact opnemen  Direct bellen

De service van uw metselaar in Zaandam

Metselbedrijf Bakker is hét metselbedrijf van Zaandam en bestaat sinds 2006. De organisatie is gevestigd in Jisp en gefocust op de directe omgeving. Met jarenlange ervaring in Zaandam en Purmerend zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van metselen, gevelreiniging, renovatie en nog veel meer. Wij werken in een klein, gespecialiseerd team en denken als metselaar graag met u mee en willen u altijd passend advies geven. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Als wij tot een overeenkomst komen maken wij van tevoren concrete afspraken en zorgen wij dat u precies weet waar u aan toe bent als u een metselaar in Zaandam in huis haalt.


Gedegen gevelonderhoud, inclusief de onlosmakelijk verbonden onderdelen gevelrenovatie en metselwerk, zijn erg van belang om uw huis in perfecte conditie te houden. Onder andere door alle weersomstandigheden slijt uw gevel waardoor deze gevoelig wordt voor zaken als vocht, schimmel, alg- en mosaangroei en nog veel meer. Zodra deze en aanverwante problemen bij uw gevel zijn gaan spelen, kunnen deze zich dan ook verder verspreiden in uw huis.

Reden genoeg om een professionele metselaar in Zaandam in te huren. Dus als u merkt u dat het metselwerk van uw gevel, bestaande uit de voegen of bakstenen niet meer in goede staat lijken te zijn? Door invloeden van het weer, roestvorming of door bijvoorbeeld brand- rook- of stormschade? Of kan uw gevel een professionele opknap- of schoonmaakbeurt gebruiken? Schakel ons dan voor onder andere de onderstaande diensten in als metselaar in Zaandam:

 • metselen;
 • Voegen;
 • Gevelreiniging;
 • Renovatie;
 • Lijmwerk werkzaamheden;
 • Impregneren.

Contact opnemen  Direct bellen

Waarom kiezen voor metselwerk?

Metselwerk is het proces van het gebruik van bakstenen om muren, funderingen of andere structuren te bouwen. Metselwerk kan zowel voor nieuwbouw als voor reparaties worden gebruikt. Bij nieuwbouw wordt metselwerk vaak gebruikt om een aantrekkelijke buitenafwerking te creëren. Daarnaast is metselwerk ook een duurzaam materiaal dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Metselwerk is ook een populaire keuze voor reparaties omdat het het bestaande metselwerk kan behouden. Wanneer metselwerk op de juiste wijze wordt aangebracht, kan het eeuwenlang meegaan. Daarom is metselwerk een essentieel onderdeel van zowel nieuwbouw als reparaties.

Uw metselaar in Zaandam

Voor al het metselwerk aan uw gevel en meer staan wij als metselaar in Zaandam voor u klaar. Het maakt niet uit in wat voor type huis u woont. Wij hebben ervaring met allerlei verschillende huizen en materialen. Ook hebben we inzicht in alle belangrijke factoren voor gedegen en vakkundig metselwerk. Wij houden van een heldere werkwijze en transparante communicatie. Wij werken daarom uitsluitend met echte specialisten om onze kwaliteit te kunnen waarborgen en onze service en dienstverlening op hoog niveau te houden.

Ook maken wij, bij het uitvoeren van onze werkzaamheden, enkel gebruik van de allerbeste gereedschappen en materialen. Schakelt u ons in? Dan kunt u onder andere van de volgende voordelen genieten:

 • Jarenlange ervaring;
 • Metselwerk én gevelrenovatie;
 • Nieuwbouw en verbouwing allebei mogelijk;
 • Hoogstaande kwaliteit;
 • Zowel zakelijk als particulier.

Neem nu contact op met dé metselaar van Zaandam

Kan uw huis of bedrijfspand wel een ‘metselopknapbeurt’ compleet met nieuwe voegen en/of bakstenen gebruiken? Of wilt u ons graag inschakelen voor één van onze andere diensten? Wij zorgen er met onze diensten graag voor dat uw gevel er weer jarenlang tegenaan kan. Voor al uw vragen over onze diensten of voor het maken van een afspraak met ons, kunt u contact opnemen.

Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06-43207015. Voor een offerteaanvraag kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Wij proberen dan zo snel mogelijk met u een afspraak te maken om te beginnen aan uw project in of nabij Zaandam.

 

Contact opnemen  Direct bellen