Is gevelreiniging in Purmerend nodig? Misschien kijkt u regelmatig naar uw gevel en baalt u dan van wat u ziet, of spingt het vuil, de aanslag of wellicht zelfs graffiti u direct in het oog. Dat kan erg vervelend zijn. Het is heel erg logisch dat u graag wilt dat uw gevel er mooi bij staat. Een vuile gevel geeft immers een onverzorgde indruk af. Het is dan ook belangrijk dat een gevel goed is en wordt onderhouden.

U voorkomt met dit onderhoud namelijk dat het verder aangetast wordt en wellicht zelfs grote schade oploopt. Heeft u bijvoorbeeld mos op uw gevel gevonden? Bij vorst kan dit vorstschade opleveren, waardoor er scheuren kunnen ontstaan in uw gevel. Dit is erg nadelig voor uw gevel! Gelukkig staat het deskundig en ervaren team van Metselbedrijf Bakker graag voor u klaar in de omgeving van Purmerend. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Gevelreiniging in Purmerend door Metselbedrijf Bakker

  • Vakmanschap van de bovenste plank
  • Jarenlange ervaring op het gebied van metselwerk en gevelrenovatie en -reiniging
  • Persoonlijk advies indien gewenst
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Snelle en efficiënte service voor het overhelping van uw problemen

Stralende gevel

Met onze uitstekende gevelreiniging in Purmerend, geniet u weer van een stralende gevel. Doordat uw gevel zich aan de buitenkant van een pand bevindt, wordt ze in de loop der tijd aan heel veel vervuilende elementen blootgesteld. Wat dacht u van zware vervuilende elementen als roetaanslag of graffiti? Maar er kan ook sprake zijn van organische en atmosferische vervuiling; denk aan vuil uit de natuur of afkomstig van mensen.

Voorbeelden zijn (zure) regen, uitlaatgassen en wind. Het is niet zo gek dat uw gevel na een tijdje smerig wordt. Gelukkig staan wij van Metselbedrijf Bakker graag voor u klaar. Het reinigen van een gevel is een intensief proces. Het vuil, de aanslag en andere ongewenste elementen op een gevel worden door ons verwijderd.

Kennis en technieken

Doordat het reinigen van een gevel vraagt om de benodigde kennis en kunde, is het raadzaam om een professional te benaderen. Wij zijn deze professional. We beheersen de benodigde technieken voor het goed reinigen van een gevel. Hierbij kijken we allereerst naar de status van uw gevel in Purmerend en we luisteren goed naar uw wensen. Op basis van onze bevindingen passen wij de juiste techniek toe. Het resultaat? Een gevel die weer straalt en gezien mag worden!

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Speciale reinigingstechniek

We kunnen een woning, maar ook een bedrijfspand van gevelrenovatie voorzien. Wij passen een speciale techniek toe voor het reinigen, waarbij er de keuze is uit drie opties. Allereerst kunnen we reinigen met stoom, de tweede optie is stralen en tot slot is er nog de optie van chemisch reinigen. Indien gewenst impregneren we de gevel naderhand. We kijken goed naar de situatie en status van uw gevel. Uiteraard luisteren we ook goed naar uw specifieke wensen. Is het bijvoorbeeld nodig om eerst gevelrenovatie toe te passen? Dan zullen we dit uiteraard netjes met u bespreken. Soms is het raadzaam om eerst een gevel van gevelrenovatie te voorzien alvorens we hem gaan reinigen. Voeren we geen gevelrenovatie uit? Dan is het als dweilen met de kraan open. Wij adviseren u hier graag over. Wij helpen u van harte verder, of u nu gevelrenovatie in Noord-Holland of gevelreiniging in Heemskerk nodig heeft.

Expert op het gebied van gevelreiniging

Wij zijn uw professional op dit gebied en weten precies hoe wij de klus in Purmerend moeten uitvoeren. Met deze zekerheid geniet u van een mooi eindresultaat! Onze gevelreiniging in Purmerend is de oplossing wanneer u vindt dat uw gevel er niet meer mooi en schoon uitziet. Wij helpen u verder, voor u het weet straalt uw gevel weer. Door onze jarenlange ervaring, zowel bij kleine als grote projecten, wordt u gegarandeerd goed geholpen.

Meer dan gevelreiniging

Bij ons metselbedrijf kunt u voor meer terecht dan alleen gevelreiniging. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

Sinds 2006

Sinds 2006 is Metselbedrijf Bakker in de regio Purmerend en Amsterdam werkzaam in het uitvoeren van onder andere metselwerk, gevelreiniging en gevelrenovatie. We helpen zowel particulieren als zakelijke klanten voor diverse projecten, woningen en gebouwen. Dit doen wij overigens ook in andere steden als Purmerend. Wat dacht u van gevelreiniging in Amsterdam? Ook in onze hoofdstad zijn wij inzetbaar voor een verscheidenheid aan diensten, waaronder voor gevelrenovatie.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Hoogste niveau

Bij ons wordt altijd gestreefd naar het hoogste niveau: dat is dan ook terug te zien in ons werk. Daar plukt u weer de vruchten van! En dat u tevreden bent, dat is ons einddoel. Bij elk project leveren wij werk af van hoge kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat wij onder meer werken met de beste gereedschappen en materialen. Daarnaast beschikken wij over een grote passie voor het vak. Onze vakmensen zetten zich dan ook graag met de volle 100% in voor uw project.

Kosten

De kosten van gevelreiniging zijn afhankelijk van een aantal factoren. Doorgaans starten de kosten van gevelreiniging in de vorm van stoomcleanen en een chemische reiniging op € 5-, per vierkante meter. Echter gaat gevelreiniging in de meeste gevallen ook gepaard met bijvoorbeeld het laten impregneren en renoveren van het voegwerk. Daardoor lopen de kosten verder op. Bovendien speelt de omvang van het te behandelen gebied natuurlijk ook een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs. Omdat het noemen van de kosten heel erg lastig is en de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren, raden we aan om een offerte bij ons aan te vragen via het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passende offerte

Vraag een offerte aan of neem contact op

Wilt u graag dat wij langskomen voor gevelreiniging in Purmerend? Of denkt u dat uw gevelrenovatie nodig heeft? Dat kan! U kunt gerust
contact met ons opnemen zodat we een afspraak kunnen inplannen. Uiteraard zijn wij ook te benaderen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Vul bijvoorbeeld ons contactformulier in, stuur ons een e-mail of benader ons per telefoon. U kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen. Wij helpen u van harte verder

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Diensten

Wij zijn onder andere in te huren voor: