Gevelrenovatie wordt vaak vergeten wanneer het aankomt op onderhoud aan een woning of bedrijfspand. Dit kan voor veel problemen zorgen, wij komen dan ook maar vaak genoeg verwaarloosde gevels tegen. Door niet het juiste onderhoud te plegen aan uw gevels zullen deze in verval raken wat voor hoge kosten kan zorgen. Wilt u dit voorkomen en altijd een goede en nette gevel hebben? Zorg dan voor het juiste onderhoud en eventueel voor gevelrenovatie. Wij van Metselbedrijf Bakker helpen u hier graag bij. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Gevelrenovatie en meer

Bij Metselbedrijf Bakker kunt u voor vele werkzaamheden terecht. Wij zorgen altijd voor een resultaat van hoge kwaliteit, bij iedere klus. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een gevelrenovatie aan uw woning of bedrijfspand uitvoeren voor een representatief voorkomen, maar daarnaast doen wij nog veel meer:

  • Voegen
  • Renovatie
  • Metselen
  • Lijmwerk werkzaamheden
  • Impregneren
  • Gevelreiniging en gevelrenovatie

Wilt u graag gebruik maken van een van onze diensten, bijvoorbeeld gevelrenovatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen, maar ook direct al uw vragen stellen.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Over ons

Metselbedrijf Bakker is sinds 2006 gevestigd in Jips en is werkzaam in de regio’s Purmerend, Zaandam en Amsterdam. Wij hebben sindsdien veel ervaring opgedaan met onder andere metselwerk en gevelrenovatie. Iedereen kan bij ons terecht voor onze werkzaamheden en wij werken zowel voor nieuwbouw en voor verbouw van woningen en bedrijfspanden. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust een keer contact met ons op.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

is uw woning of bedrijfspand ook toe aan een gevelrenovatie? Kies dan voor een specialist als Metselbedrijf Bakker. Wij staan graag voor u klaar door vakwerk te leveren bij iedere klus. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan door contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u bij vragen ook altijd gemakkelijk en snel Whats Appen of bellen naar 06–43207015.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Diensten