Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Gevelrenovatie

Wist u dat het belangrijk is om tijdig uw gevel te laten controleren? Vooral als u denkt dat het niet meer in goede staat verkeerd. Voor gevelrenovatie en –onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Metselbedrijf Bakker is namelijk dé specialist op het gebied van gevelrenovatie, maar ook op het gebied van metselwerk. Metselbedrijf Bakker is in 2006 opgericht en heeft door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan bij diverse projecten. We zijn werkzaam in zowel kleine als grote projecten. Wij weten, onder andere dankzij onze ervaring, altijd goed hoe we u van dienst moeten zijn! Gevelrenovaties en metselwerk kunnen wij uitvoeren voor zowel nieuwbouw, als bij een verbouw van een woning. Een particuliere of professionele opdrachtgever? Dat maakt voor ons niets uit. Metselbedrijf Bakker is voor iedereen inzetbaar.

Over Metselbedrijf Bakker

Bij ons weet u zeker dat er altijd met kwaliteit wordt gewerkt. Dit resulteert keer op keer weer in de beste resultaten. Dat geldt ook voor een gevelrenovatie of –onderhoud. We kijken met ons vakkundig oog naar uw gevel en zo bepalen we vervolgens wat er precies onder handen moet worden genomen. Bij elke situatie is weer verschillend wat het onderhoud bijvoorbeeld is. Denk aan de voegen, het metselwerk, lijm werkzaamheden, impregneren gevelreiniging en veel meer. Bij al onze werkzaamheden staan de volgende voordelen centraal:

  • Jarenlang ervaring;
  • Indien gewenst een persoonlijk advies;
  • Echte vakmensen;
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel;
  • Snelle service.

We denken graag met u mee!

Een gevelrenovatie of –onderhoud? Graag denken we met u mee. Belangrijk om te weten is dat we bij alle werkzaamheden altijd en alleen maar de beste gereedschappen gebruiken. Op deze manier kunt u bij Metselbedrijf Bakker altijd erop vertrouwen dat alles correct wordt uitgevoerd.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over een gevelrenovatie of –onderhoud? Neem gerust even contact met ons op. We staan voor u klaar om u te helpen! Ook indien u direct een afspraak wilt maken.

Diensten

Wij zijn onder andere in te huren voor:

  • Gevelrenovatie Amsterdam
  • Gevelrenovatie Purmerend