Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Metselwerk

Op zoek naar een bedrijf die u kan voorzien van vakkundig metselwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Metselbedrijf Bakker staat voor u klaar! Bij ons bent u namelijk verzekerd van jarenlang ervaring, vakmensen en hoogstaande kwaliteit. Metselbedrijf Bakker is werkzaam voor professionele en particuliere opdrachtgevers. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om nieuwbouw of om de verbouw van woningen. Wij zijn voor iedereen inzetbaar! Het is ook mogelijk dat u onze dienstverlening nodig heeft voor uw oude metselwerk.

Het kan namelijk voorkomen dat metselwerk aan vervanging toe is. Misschien zijn er scheuren of brokkelt het af. Graag adviseren we u hierover, want misschien is een reparatie voldoende of wordt er gekozen voor inboeten (gedeeltelijk vervangen van bakstenen). Wat u ook nodig heeft: we staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren over de mogelijkheden.

Woonhuis na het werk van de metselaar in Amsterdam

Over Metselbedrijf Bakker

Metselbedrijf Bakker bestaat sinds maart 2006 en is gevestigd in Jisp. Door onze jarenlange ervaring, zowel in grote als kleine projecten, kunnen wij u uitstekend helpen met metselwerk en gevelrenovaties. Graag denken we met u mee over mogelijke oplossingen en ideeën, zodat u altijd tevreden kunt zijn met het resultaat. Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op:

 • Jarenlang ervaring;
 • Indien gewenst een persoonlijk advies;
 • Echte vakmensen;
 • Kwaliteit staat hoog in het vaandel;
 • Snelle service.

We denken graag met u mee!

Bij Metselbedrijf Bakker kunt u er ook op rekenen dat we altijd graag met u meedenken. Wellicht is uw metselwerk niet meer in goede staat en weet u zelf niet zo goed wat u er tegen kunt doen om het op te lossen. Geen probleem: wij denken met u mee.

Door het maken van concrete afspraken weet u waar u aan toe bent en welke stappen we ondernemen. Deze transparantie staat altijd bij ons centraal. Gaat het u niet om metselwerk, maar om een gevelrenovatie? Ook daar kunnen we u bij helpen. Reken in ieder geval altijd op het juiste resultaat en een correcte werkwijze! Wij maken alleen maar gebruik van hoogstaande materialen en gereedschappen.

Metselaar Amsterdam

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over ons metselwerk of over een gevelrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ook indien u direct een afspraak wilt maken.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

1 Opmerking

 • E.Koning

  Goedemorgen
  Wat gaat het kosten om circa 80Mtr ijsselgeeltjes in te metselen op een betonplaat.

 • Schrijf een opmerking

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.