Is uw gevel aan een opknapbeurt toe en bent u op zoek naar het juiste metselbedrijf voor uw project in Amsterdam? Zoek dan niet langer, want Metselbedrijf Bakker is hét metselbedrijf in Amsterdam dat u zoekt. Met jarenlange ervaring zijn wij in Amsterdam uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van metselwerk.

Wij metselen onder andere voegen, gevelrenovatie, metselwerk en meer. Wij werken met grote en kleine projecten voor iedereen, of u nou een particuliere of zakelijke opdrachtgever bent. Bij ons telt alleen het beste resultaat, waarbij wij ook rekening houden met het aanzicht van uw gevel. Het team van Metselbedrijf Bakker is u graag van dienst met allerlei werkzaamheden voor uw gevel.

Contact opnemen  Direct bellen

Waarom kiezen voor Metselbedrijf Bakker?

Metselbedrijf Bakker, opgericht door Sander Bakker, is dé specialist op het gebied van metselwerk in de regio Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor onder andere metselwerk, gevelreiniging en gevelrenovatie. Deze diensten verrichten wij in zoal nieuwbouw als verbouw woningen. Onderschat de noodzaak van gedegen gevelonderhoud, renovatie of metselwerk niet. Door vorst, regen, zon en andere factoren gaat u gevel na enkele jaren sporen van slijtage vertonen. Het is belangrijk om op tijd een professioneel bedrijf in te schakelen. Bij achterstallig onderhoud kan er vocht uw huis binnendringen, kunt u last krijgen van schimmels of kan zich mos- en algaangroei vormen. Voorkomen is beter dan genezen en regelmatig onderhoud beschermt de kwaliteit van uw huis.

Wij zorgen er altijd voor dat er concrete afspraken worden gemaakt voor wij beginnen met uw project, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Sinds maart 2006 bestaat het bedrijf dat is gevestigd in Jisp. Met ons metselbedrijf in Noord-Holland zijn wij gericht op de directe omgeving. We zijn veel werkzaam in Purmerend, Zaandam en vooral in Amsterdam. Als vakkundig metselbedrijf in Amsterdam werken wij met een klein, professioneel team en garanderen wij altijd de hoogte kwaliteit. Voor al uw metselwerk hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis en leveren altijd maatwerk.

Zien wij dat er naast het metselwerk ook een ander type onderhoud nodig is, zoals reiniging of renovatie, dan zullen wij hier altijd actie op ondernemen door dit met u te bespreken. Wij denken met u mee en kijken naar het totaalplaatje. Wij werken transparant en communiceren helder over onze werkzaamheden en andere gerelateerde zaken. Ons metselbedrijf in Noord-Holland gaat alleen te werk met echte specialisten om uiterste kwaliteit te leveren. Daarnaast maken wij bij het uitvoeren van onze werkzaamheden enkel gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen en gereedschappen.

Kortom, Metselbedrijf Bakker is de beste keuze in en nabij Amsterdam.

Dus merkt u dat de voegen of bakstenen van de gevel van uw huis of bedrijfspand niet meer voldoen? Door weersomstandigheden, roest of door een vorm van schade? Of denkt u dat uw gevel wel een flinke opknap- of schoonmaakbeurt kan gebruiken? Dan kunt u voor al de onderstaande zaken terecht bij ons metselbedrijf in Amsterdam:

Contact opnemen  Direct bellen

Metselbedrijf in Noord-Holland

Heeft u een oud grachtenpand in Amsterdam Centrum, woont u in het hippe ‘Oud-Zuid’ of bent u eigenaar van een nieuwere woning in IJburg of Purmerend. Wij staan voor u klaar en hebben ervaring met de meest diverse woningen en weten precies waar wij op dienen te letten bij het metselwerk. U kunt bij ons dan ook rekenen op vakkundig metselwerk waarbij wij de volgende voordelen bieden:

  • Jarenlange ervaring;
  • Metselwerk én gevelrenovatie;
  • Nieuwbouw en verbouwing allebei mogelijk;
  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Zowel zakelijk als particulier.

Neem nu contact op met Metselbedrijf Bakker

Wilt u binnenkort een metselaar in Amsterdam in huis halen die de beste kwaliteit levert? Kies dan voor Metselbedrijf Bakker, het metselbedrijf in Amsterdam en omstreken. Heeft uw gevel onderhoud nodig, wacht dan niet te lang en schakel ons in. Heeft u vragen, bent u op zoek naar meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u contact opnemen met ons metselbedrijf in Amsterdam. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 06-43207015. Wij staan u graag te woord. Hopelijk zitten wij binnenkort rond de tafel om alle details van uw project te bespreken.

 

Contact opnemen  Direct bellen