Bent u op zoek naar een bedrijf voor een gevelrenovatie in Amsterdam? Dan zit u goed bij Metselbedrijf Bakker. Het is belangrijk te kiezen voor een metselbedrijf dat goed weet hoe een gevelrenovatie uitgevoerd moet worden. Op deze manier profiteert u altijd van het beste resultaat en voorkomt u dat er verdere problemen ontstaan.

Wij kunnen voor u diverse metselwerkzaamheden uitvoeren. Voor gevelrenovatie is dat niet enkel de gevel metselen, maar ook voegen, lijmwerkzaamheden, impregneren, gevelreiniging en meer aanverwante zaken. Wij werken op een hoog niveau en dit zult u merken.

Gevelrenovatie in Amsterdam door Metselbedrijf Bakker

  • Jarenlange ervaring;
  • Indien gewenst een persoonlijk advies;
  • Echte vakmensen;
  • Snelle service;
  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Metselwerk én gevelrenovatie;
  • Nieuwbouw en verbouwing allebei mogelijk;
  • Zowel zakelijk als particulier.

Neem direct contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten. U kunt via onze website zeer eenvoudig direct een offerte aanvragen. Het is uiteraard mogelijk om vooraf onze eerder uitgevoerde projecten te bekijken.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Gevelrenovatie van hoge kwaliteit

U zult bij Metselbedrijf Bakker direct merken dat op een hoog niveau wordt gewerkt en dat altijd de beste kwaliteit wordt geleverd. Uiteraard ook bij een gevelrenovatie in Amsterdam. Met een vakkundig oog wordt gekeken naar uw gevel en wordt bepaald wat onder handen moet worden genomen.

Bij een gevelrenovatie zijn meerdere opties mogelijk die we uit moeten voeren. Dit is per situatie verschillend. Hierbij kunt u denken aan voegen, metselen, lijmwerk werkzaamheden, impregneren, gevelreiniging en meer.

Wat is gevelrenovatie in Amsterdam?

Een gevelrenovatie kan van alles betekenen. Het is per situatie verschillend wat er gerenoveerd moet worden. Zo kunt u denken aan de voegwerken die bijvoorbeeld niet meer in goede staat zijn. Bij al deze werkzaamheden is uitermate belangrijk dat hoogwaardige gereedschappen worden gebruikt om zo tot het beste resultaat te komen. Bij Metselbedrijf Bakker kunt u erop vertrouwen dat alles correct wordt uitgevoerd en dat gebruik wordt gemaakt van hoogstaande materialen en gereedschappen.

“Wij werken enkel met hoogstaande materialen en gereedschappen om de gevel te renoveren”

Wanneer is gevelrenovatie in Noord Holland nodig?

Er zijn diverse redenen waarom u ons zou moeten inschakelen voor gevelrenovatie in Noord Holland. Sowieso is het van belang dat de gevel tijdig onderhoud krijgt. Als een gevel schade krijgt, moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Door tijdig onderhoud kunt u deze schade voor zijn. Indien de schade niet gerepareerd wordt, kan het ernstige gevolgen hebben, die hoog in de prijzen lopen.

Wij kunnen voegwerken die niet meer in orde zijn repareren, maar ook gevelbekleding vernieuwen. Ook als u last hebt van vochtproblemen aan de gevel kunnen wij dit voor u oplossen. Tevens weten wij dat een goede voorbereiding het halve werk is. Daarnaast zorgen wij altijd voor een nette afwerking, zodat uw gevel er weer perfect uit ziet.

Hoe wordt gevelrenovatie uitgevoerd?

Het is zeer belangrijk dat de gevelrenovatie vakkundig wordt uitgevoerd. Daarom maken wij enkel gebruik van de meest hoogwaardige gereedschappen en materialen. Wanneer de gevel vervuild is, zullen wij deze reinigen. Hierdoor zal het vuil van de gevel verdwijnen en wordt de gevel weer helemaal als nieuw.

Ook voegwerk behoort tot de werkzaamheden binnen gevelreiniging. Door de jaren heen kan de gevel beschadigen, ook het voegwerk raakt beschadigd. Wij kunnen het voegwerk voor u uitvoeren. Ten slotte is het belangrijk dat de gevel geïmpregneerd wordt. Zo wordt de gevel vuil- en vocht afstotend en zal deze weer extra lang meegaan. Door de impregnatie wordt de gevel ook ongevoelig voor algen, mos en vuil.

“Schakel ons direct in voor gevelreiniging of gevelrenovatie in Amsterdam”

Gevelreiniging in Amsterdam

Tevens kunnen wij de gevel schilderen maar het is dan wel noodzakelijk om eerst de gevel te reinigen. Losse voegen en scheurtjes dienen ook verholpen te worden. Anders laat de verf snel weer los en zal de nieuwe verflaag afbladderen. Wilt u uw gevel goed beschermen tegen diverse weersinvloeden? Dan kunnen wij over de verflaag nog een extra laag coating aanbrengen. De verf blijft dan langer mooi en u kunt extra genieten van het eindresultaat.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Over Metselbedrijf Bakker

Metselbedrijf Bakker is opgericht in 2006 en heeft sindsdien enorm veel ervaring opgedaan in diverse projecten. Zowel in kleine als grote projecten: wij weten goed hoe we u moeten helpen. U kunt bij ons terecht voor metselwerk en gevelrenovatie. Dit kunnen wij uitvoeren voor zowel nieuwbouw, als bij de verbouw van een woning. Bovendien maakt het ook niet uit of u een particuliere of professionele opdrachtgever bent: wij kunnen u altijd helpen.

Neem direct contact op!

Wilt u een offerte aanvragen voor het renoveren van uw gevel in Amsterdam? Dat kan! U neemt zeer eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen u dan een helder beeld van de kosten geven. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden alle vragen graag.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Diensten