Gevelreiniging in Amsterdam is dé oplossing voor een gevel die er niet meer netjes uitziet. Door de jaren heen is het logisch dat uw woning (of gebouw) er viezer en verouderd uit komt te zien, een gevel heeft namelijk veel te verduren. Metselbedrijf Bakker is dé oplossing voor uw gevel die gereinigd moet worden. Wij begrijpen als geen ander dat u een fris aanzicht van uw gevel wilt hebben. Wanneer u uw gevel grondig laat reinigen door metselbedrijf Bakker, weet u zeker dat u het beste resultaat krijgt.

Vindt u dat de gevel van uw woning of pand er niet meer netjes uit ziet? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer mooi uit ziet, in goede staat is en dat ook blijft.

Gevelreiniging in Amsterdam door Metselbedrijf Bakker

  • Jarenlange ervaring
  • Indien gewenst een persoonlijk en vakkundig advies
  • Echte vakmensen
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Snelle service

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Metselbedrijf met ervaring

Door onze jarenlange ervaring, zowel bij kleine als grote projecten, weet u zeker dat u professioneel en vakkundig wordt geholpen. Sinds 2006 voert Metselbedrijf Bakker metselwerk, gevelreiniging en gevelrenovaties in Amsterdam uit. We helpen zowel particulieren als zakelijke klanten bij de gevelreiniging in Amsterdam voor diverse projecten, woningen en gebouwen.

Wat is gevelreiniging in Amsterdam?

Een gevelreiniging in Amsterdam houdt in dat we goed kijken naar wat er gereinigd moet worden. Het kan ook zijn dat wij er ter plaatse achter komen dat bepaalde delen van uw gevel vervangen of gerepareerd moeten worden. Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn op alles voorbereid en calculeren onvoorziene omstandigheden altijd in. Wij nemen de tijd voor uw gevelonderhoud en gevelreiniging in Amsterdam. Bij Metselbedrijf Bakker kunt u erop vertrouwen dat alles correct wordt uitgevoerd en dat we gebruik maken van hoogstaande materialen en gereedschappen om zo de beste kwaliteit te leveren.

Deskundig team in Amsterdam

Metselbedrijf Bakker is opgericht door Sander Bakker in Jisp. We werken te allen tijde op een hoog niveau met een klein deskundig team, waardoor altijd de beste kwaliteit wordt geleverd. Wel zo belangrijk! Wij beheersen alle technieken die nodig zijn voor een gevelreiniging in Amsterdam. Wij gaan bij iedere opdracht vakkundig te werk en kijken daarbij specifiek naar wat uw gevel nodig heeft aan onderhoud, reiniging en/of renovatie. Het totaalresultaat telt bij ons.

Komen wij voor een gevelreiniging in Amsterdam, maar zien wij dat er allereerst in de basis iets aangepakt moet worden? Dan maken wij dat altijd bespreekbaar. Wij houden van helderheid en duidelijke communicatie naar onze klanten toe. Bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden gebruiken we uiteraard alleen maar de beste materialen en gereedschappen. Heeft u al een wat oudere woning of bedrijfspand en is het nodig om uw voegen te renoveren? Dan kunnen wij u ook daarbij helpen. Misschien zijn de voegen van uw gevel niet meer zo goed, door het weer, roest en/of kapotte stenen. Wij kijken daarnaar en geven een gepast advies. Kortom: u krijgt altijd de beste oplossing, het mooiste resultaat en weer een prachtige gevel! Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere:

Op tijd actie ondernemen

Wanneer u gebreken ontdekt bij de gevel van uw woning of pand, is het van groot belang dat u snel actie onderneemt. Bij achterstallig onderhoud kan vocht namelijk uw huis binnendringen. Daardoor krijgen schimmels, mos en algen de kans om bij u binnen te groeien. Dat wilt u voorkomen, want het is niet fris en slecht voor uw gezondheid. Wanneer u contact met ons opneemt, nemen wij zo snel mogelijk maatregelen. Wij bieden u dienstverlening op maat in Amsterdam van hoge kwaliteit. Wanneer wij gebreken zien, adviseren we u over wat de beste oplossing daarvoor is. Vervolgens gaan we aan de slag met metselwerk, gevelreiniging en/of gevelrenovatie. Het ligt er maar net aan wat uw pand nodig heeft.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Een frisse uitstraling dankzij gevelreiniging in Amsterdam

Naast degelijk onderhoud is de gevel ook belangrijk voor de algehele uitstraling van uw huis. Daarom houden wij niet alleen rekening met de kwaliteit van de renovatie, maar denken wij ook met u mee wat het uiterlijk van de gevel betreft. Bent u toe aan een nieuwe look voor uw gevel? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verflaag in een kleur naar wens. Wij adviseren u wel om eerst een grondige gevelrenovatie en gevelreiniging in Amsterdam te laten uitvoeren, zodat eventuele scheurtjes en losse voegen aangepakt kunnen worden. Zo wordt voorkomen dat de nieuwe laag verf minder mooi uitpakt dan verwacht, doordat de verf loslaat of afbladdert.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor eventuele problemen met vocht aan uw gevel. U doet er verstandig aan om dat eerst op te laten lossen voordat u met het verven aan de slag gaat. Door de gevelrenovatie en gevelreiniging deskundig door ons te laten uitvoeren bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Met een verse verflaag én daaroverheen nog een beschermende coating is uw gevel jarenlang goed bestendigd tegen de verschillende weersinvloeden. Ga voor resultaat en kies voor metselbedrijf Bakker, voor een goede gevelrenovatie en gevelreiniging in Amsterdam.

Metselwerk

Naast gevelreiniging verzorgen we ook metselwerk in Amsterdam. Ook metselwerk speelt een grote rol in het aanzicht van een woning of bedrijfspand. Dankzij metselwerk en een mooie gevel straalt een woning of pand de gewenste sfeer uit. Bij metselwerk hoort ook voegwerk. Voegwerk bepaalt het aanzicht en zorgt voor een stevige muur. Voegwerk beschermt een muur namelijk tegen vorstschade en vochtdoorslag.

Onze metselaars hebben jarenlange ervaring en verrichten allerlei soorten metselwerk. Dit doen ze met enorm vakmanschap. Metselbedrijf Bakker biedt voor elke gevel de beste oplossing en zorgt ervoor dat uw gevel weer in optimale staat is. Bijvoorbeeld door voegwerk te vervangen, de gevel te impregneren, gevelrenovatie uit te voeren of de gevel te reinigen.

Offerte aanvragen voor gevelreiniging in Amsterdam

Denkt u dat uw gevel wel een schoonmaak of opknapbeurt kan gebruiken, of ziet u graag dat het metselwerk van uw woning aangepakt wordt? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Voor al uw vragen over een gevelreiniging in Amsterdam kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen graag en plannen, als u dat wilt, direct een afspraak in om langs te komen.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 316–43207015 of een e-mail sturen naar [email protected].Het is ook mogelijk ons contactformulier in te vullen, zodat we contact met u kunnen opnemen.

BEKIJK ONZE PROJECTEN OFFERTE AANVRAGEN

Diensten

Wij zijn ook in te huren voor